Admin
Facet wiadomo ze jesteśmy zainteresowani... masz jakąś propozycje?
oczywiście że tak..ale jeśli chodzi o mnie nie wim jak to z czasem u mnie i obecnością w chojnowe
Słuchajcie...ja planuje zalatwic nam mdk jakos na treningi...ale po pierwsze musi nas byc troche a po drugie jaki dzien by wam najbardziej odpowiadal i oczywiscie jaka godzina tak mniej wiecej....po drugie trzeba by przeprowadzic jakas rekrutacje bo malo nas ;p jeżeli znacie kogos chetnego to dawac go od razu;p
Mogę załatwić salkę na Drzymaleji tam gdzie Barka ma za darmo tylko z prąd trzeba by było oddawać ale to grosze będą i z góry mowie ze jest tam niski sufit i nie za bardzo do ćwiczeń walki się nadaje wiec jak coś to piszcie czy ruszyć ta sprawę najlepiej na kom albo jak mnie spotkacie
W razie moich możliwości czasowych mogę służyć niekiedy nauką tańca(oczywiście pomijając tą część, którą zna i świetnie uczy Monika, bo nikomu w kompetencje wchodzić nie należy, mam na myśli tańce nieznane Grupie). Jeśli ktokolwiek jest zainteresowany taką formą mojego wkładu w Grupę, proszę o informację to się dogadamy(oczywiście dopiero jeśli będzie wiadomo, co z salą)
Ostatnio edytowany przez Mniszka (2009-03-06 19:59:51)