Admin
Proszę żeby po rocie ktoś wrzucił tutaj kalendarz imprez jak już wszystko będzie ustalone
Admin
Wstępne kalendarium imprez na zamku
MAJ
1-3.05.2009 - Maraton Majówkowy
MAJ/CZERWIEC
31.05-1.06.2009 - DZIEŃ DZIECKA
LIPIEC
4-5.07.2009 - TURNIEJ RYCERSKI (wstępny termin)
SIERPIEŃ
1-2.08.2009 - MIĘDZYNARODOWA BIESIADA
PAŹDZIERNIK
10-11.10.2009 - ŚWIĘTO WINA I MIODU PITNEGO
14-15.10.2009 - Regionalny konkurs wiedzy "POZNAJEMY GÓRY I POGÓRZE KACZAWSKIE"
Grodziec zróbcie tydzień wczesniej, bo prawie nikt nie przyjedzie, jest duzo innych turniejów w tym terminie ( w tym Uniejów i Koronowo (które orgtanizuje reih)l a potem grunw
Ostatnio edytowany przez Kszysz (2009-01-19 13:24:38)
Admin
Dlatego jest to tylko wstepny zarys imprez po rocie wszystko moze ulec zmianie xD
bo to tylko te najwazniejsze chyba imprezy..a te takie bardziej kameralne na pewno bedą wiadome
oł noł...swieto wiina i miodu..masakiera...znowu urodziny..moje...LOL
a co do bojówek Grodźcu fajnie gdybyscie wydłuzyli czas waki tak do 2 minut, finał moze być nawet 2,5minuty
i zaostrzyli nieco zasady, zalegalizowali kopniaki, ranty, rzuty zapaśnicze ( rzuty a nie misiowanie) tyle ze akcja miała by miec od rau jakis skutek, zeby nie ogladac przez pół walki jak dówch kolesi się tuli do siebie nawzajem i nic z tego nie wynika, tez możliwość zakończenia walki przez KO lub TKO - to na jedynki
a co do półtorek to to samo co w jedynkach i z racji faktu ze nie ma tarcz, to mozliwość uzycia drugiej reki do przechwycenia lub wytracenia broni przeciwnika, i nie chdzi tylko o to zeby uporczywie trzymac jego miecz i na tym koniec akcji.
pisze to nie dlatego ze "ustawiam" bojowy pod moze 2, max 3 osoby bo i tak będą pewnie w czołówce, ale tylko p to zeby bojowy na Grodźcu spełniał standardy jakie sa na innych turniejach i fajnie by było zebyscie wzieli to pod uwagę
wiecej dynamizmu i agresji ;]
Admin
Słuchaj Krzyszo pomysł nie jest zły... na razie co to bojówek to planowaliśmy zwiększenie szranek tak zeby byly na bazie oktagonu i o wystarczajacej srednicy zeby walczasy nie stanowili zagrozenia dla publiki... wydaje mi się ze Twoje propozycje mogą sie spotkac z ogolna aprobatą ze strony sędziujących bojowy na turnieju...
własnie zapomniałem o szrankach, te są stanowczo za male na dwóch ludzie i jeszcze publika siedzi za blisko, Kryszął dwa razy wyleciał za szranki na jakiegoś starszego pana na grodźcu sierpniowym ;p
Admin
dlatego wlasnie chcemy je powiekszyc nie wiem moze tak do 6-8m w srednicy
Admin
Słuchaj Krzyszo jednak nie da rady przesunąc terminu turnieju bo nie ma wolnego terminu wczesniej...